четверг, 12 мая 2011 г.

Дебою важко утримувати майданчики, які встановлювались на виборах

Усі ігрові майданчики, які встановлювались під час виборів, тепер перекинуті на плечі міській владі, - стверджує міський голова Володимир Дебой.

- Мене цікавить, хто буде відповідати за ці майданчики, які встановлювались у ході виборів? За які кошти це було зроблено?, - сказав Дебой.

На засіданні виконавчого комітету Дебой вкотре підняв питання догляду за дитячими майданчиками в дворах міста, наголосивши, що зараз вони покинуті напризволяще і за ними немає кому доглядати.

Нагадаємо, що під час виборчих перегонів в рамках програми «Творимо місто разом» попередньою міською владою було встановлено 67 дитячих майданчиків у місті. У більшості випадках ігрове приладдя встановлювали самі мешканці двору.

Старша будинку на Крошні Вікторія Богатарчук розповідає «Першому», що за майданчиком у них слідкує весь двір. На зиму вони з чоловіком відкручували гойдалку, щоб не поламали.

- Вже двічі якісь молодики нам ламали цю гойдалку, але ми її зварювали, ремонтували. Наш майданчик був колись найкращим на Крошні. Ось плануємо пофарбувати ще його – за зиму трохи став блідий, - говорить Вікторія.

Жінка каже, що встановлення майданчику для них – це плюс, тому що багато років взагалі нічого не було, а в дворі є дуже багато маленьких дітей.

- Забрати можна завжди, а от встановлювати ніхто не спішить. У нас у дворі є ще старий майданчик, ми його самі плануємо відновити, бо ніхто зараз не допомагає, хоча я зверталась з листами не один раз, - розповідає Вікторія Богатарчук.

Директор ЖЕКу №4 Володимир Тичина каже, що усі майданчики поставлені на баланс ЖЕКу та закріплені за майстрами.

- Варвари іноді скручують їх, але це вже питання культури людей. Зараз до нас не надходять скарги щодо прибудинкових майданчиків. На мою думку, немає різниці, хто встановив майданчик, головне, що на ньому граються діти і він приносить радість двору, - переконаний Тичина.

Комментариев нет:

Отправить комментарий