среда, 18 мая 2011 г.

Рижук похвалився своїм піратським Apple iPhone

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук у авторській передачі «Погляд з Оленою Галагузою» похвалився своїм Apple iPhone. У офіційному дистрибюторському центрі Apple в Україні (Value Added Distributor) «Першому» повідомили, що легальних телефонних апаратів на тереторії нашої держави поки немає. 

У нашій країні можна придбати лише зламані та перепрошиті апарати Apple. Інакше кажучи, всі, хто користується Apple iPhone на території України - порушують Закон. 

У свою чергу пан Рижук не соромиться демонструвати телефонний апарат журналістам. Він хвалиться тим, що вміє заходити з Apple iPhone в Інтеренет та гратися в ігри. 

- Я ним трохи краще користуюсь, ніж арифмометром у свій час. Тут ігри є, і мої онуки часом його крадуть. Іноді коли я їду у машині і всі ці папки забивають душу і серце, то у шахи граю, - сказав губернатор. 

Нагадаємо, що Президент України 2006-2009 року Віктор Ющенко та Президент Росії Дмитро Медвєдєв користуються піратськими iPhone. Ющенко отримав свій телефон у подарунок від дружини Катерини.

1 комментарий:

  1. Ребята, не мочите - вон европейские незалоченные айфоны вовсю в продаже - 800 баксов за 32 гиг версию

    ОтветитьУдалить