пятница, 20 мая 2011 г.

Діти з автоматами – це не прояв агресії

16 команд по 12 дітей з різних куточків області у військових формах із муляжами автоматів Калашнікова та пневматичними гвинтівками прибули на «Зірницю». 

Гра почалась сьогодні, о 10 годині, на Богунії. Урочисто відкрились змагання державним гімном України та внесенням прапору вихованцями Школи юних десантників. Після цього прозвучав гімні «Зірниці». 

Микола Сюравчик, начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Житомирської обладміністрації, зазначив, що він не вважає проявом агресії те, що діти будуть бігати з автоматом, тому що захист самого себе – це природній інстинкт. 

«Дуже добре, що відроджуються такі змагання, як «Зірниця». Я колись сам брав участь у таких змаганнях, але колись не було організації на такому високому рівні. У березні ми вирішили провести "Зірницю", тому про фінансування будемо говорити у наступному році. – сказав Сюравчик. – Краще, щоб діти грали у таку гру, аніж займались алкоголізмом».

Нагадаємо, що На Житомирщині ініціативу проведення «Зірниці» було підтримано обласною владою, і голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук питання організації і проведення «Зірниці» взяв під особистий контроль. Впродовж квітня у всіх районах і містах області відбулися районні та міські етапи змагань. До Житомира 20 травня з’їдуться кращі команди з усіх куточків області, які стали переможцями I етапу. Найкраща з них відстоюватиме честь області на Всеукраїнському етапі, який відбудеться у вересні в МДЦ «Артек».





Комментариев нет:

Отправить комментарий