среда, 4 мая 2011 г.

Дебой не знає, як повернути по 100 гривень, які роздавала Шелудченко пенсіонерам

Міська влада шукає компромісного варіанту виходу з ситуації, пов'язаної з роздачею минулого року пенсіонерам по 100 грн. матеріальної допомоги. Про це йдеться у матеріалі газети «Місто». 

Ревізори КРУ вбачають порушення у тому, що матеріальну допомогу можна видавати тільки тим особам, чия пенсія є меншою встановленого рівня мінімальної зарплати. Торік же мінімальна пенсія була вищою мінімальної зарплати. 

У виданні зазначається, що міський голова Володимир Дебой не знає, як вийти з цієї ситуації. 

«Пенсіонери не винуваті в тому, що їм запропонували допомогу, і вони її одержали. Юридично можна звернутися до них з пропозицією повернути ті 100 грн. Але такі позови будуть поза межами моралі» — сказав Дебой на засіданні виконкому. 

Члени виконавчого комітету Житомирської міської ради вважають, що та матеріальна допомога була передвиборною піар-акцією за рахунок коштів міського бюджету. За результатами перевірки фінансової діяльності ради попереднього скликання, КРУ заблокувало рахунки управління праці і соцзахисту, через що жодні виплати не проводились ним до 7 квітня — йдеться у матеріалі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий