пятница, 6 мая 2011 г.

Цукерки із пліснявою коштують 99 гривень за 100 грам

Цукерки ручної роботи – з пліснявою, нагідками, горіхами, марципанами, чаєм та васабі з грейпфрутовим джемом продають у Житомирі, в супермаркеті «Глобал».

Найдешевші цукерки коштують 69 гривень за 100 грам. Найдорожчі – 99 гривень. Продавець бутіку «Основний інстинкт» Тетяна каже, що житомиряни часто купують «Ніч з ромом» та «Французькі трюфеля». 

- Людям часто подобається назва цукерки – і вони її купують. Найдорожчі в нас солодощі – це цукерки з васабі та грейпфрутовим джемом, одна цукерка буде десь до 18 гривень коштувати. Ще дуже смачні цукерки з цукатами і перцем, але її чомусь бояться купувати. Лякаються, напевно перцю. Але вони не пекучі ці цукерки, - розповідає продавець Тетяна.

Тетяна демонструє цукерки із чаєм
Зазвичай бутік замовляє з Києва не велику кількість товару, щоб продукт не зіпсувався. 

Окрім цукерок ручної роботи є в шоколадному бутіку ще й печиво. Найпопулярніше – із побажаннями, яке коштує 2 гривні за штучку. Поганих побажань немає – зізнається Тетяна. 

- Люди часто просто приходять пороздивлятись наші цукерки, але багато хто купує. На кожен товар є свій покупець, - переконують у бутіку. 

«Основний інстинкт» - це бутік справжнього бельгійського шоколаду. Саме шоколад із Бельгії доставляють до столу королівських родин та багатьох президентів світу.

Так виглядають цукерки на вітрині
Цукерки із справжнього бельгійського шоколаду

Комментариев нет:

Отправить комментарий