понедельник, 9 мая 2011 г.

У Житомирі вночі заклеїли скандальні борди «Свободи»

На майдані Соборному у центрі Житомира невідомі в ніч на 9 травня заклеїли білборд ВО «Свобода» з напипсом: «Перемогли фашизм — переможемо сталінізм. Наш прапор синьо-жовтий!». Зі зворотнього боку борду зараз віситиь привітання Віктора Януковича з Днем Перемоги. 
Свободівці переконані, що борд заклеїла влада міста. 

«Розміщення нашого борду не суперечить ані чинному законодавству, ані Конституції. Борд встановлений за угодою із місцевою рекламною компанією, де нам сказали, що вони не причетні до переклеювання. Зрозуміло, що влада не потерпить такого сусідства», - зазначив голова Житомирської міської організації ВО «Свобода» Валентин Стойко. 

За інформацією ВО «Свобода», отриманої від анонімних джерел, 9 травня о 6-00 до борду, що поблизу центрального фонтану, під'їхав сірий легковий автомобіль марки «Шкода». Звідти вийшов один чоловік. Він вийняв спеціальну драбину і заклеїв рекламну площину свободівців. 

Депутати місцевих рад у Житомирі від ВО «Свобода» 8 травня вже зверталися до міліції щодо можливих провокацій у відношенні до розміщення бордів від ВО «Свобода». 

«Наразі ми знову написали заяву в міліцію, щоб було встановлено, хто без дозволу переклеїв цей борд. Паралельно ми ініціюємо власне розслідування», — сказав Стойко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий