вторник, 17 мая 2011 г.

Ігор Болій, який зарубав трьох людей, горілки не пив

17 травня у Житомирській області в селі Дубище психічно-хворий Ігор Болій, 39 років, зарубав родину Савчуків. Дев’ять років тому він зарубав рідного дядька. Суд визнав тоді його психічно-хворим.
Нещодавно він повернувся в Дубище з примусового лікування. У селі говорять, що Ігор горілкою не зловживав. Жив на свою пенсію з інвалідності разом з батьком-пенсіонером. 

Про родину загиблих кажуть, що вони були дуже працьовитими. Чоловік був охоронцем, а його дружина,Надія, - бібліотекарем. Чотирнадцятирічна онука навчалася у школі, кілька днів тому приїхала в село до рідні погостювати. 

— Я ніколи не помічав від нього агресії. Він точно не був буйним, але,видно, він постійно носив це у собі. Колись Ігор вже зарубав свого дядька — схильність до цього була, — розказує сільській голова Віталій Ткачук. 

О 5:30 ранку до міліції подзвонили сусіди Самчуків та повідомили, що хтось намагається вдертися до них у хату вирубуючи сокирою двері. Самі ж люди і зловили психічно-хворого у трьохсот метрах від будинку Самчуків. 

— Для нас це дуже велика трагедія. Ця трагедія не тільки для нашого села, але і для всієї України. У Дубищах тільки про це і говорять. Люди просто у шоковані, — говорить односельчанин. 

Ігор Болій горілки не пив. Кажуть, що він постійно лікувався у психічних лікарнях області. Причину нападу на оселю Самчуків зараз назвати ніхто не може: ні міліція, ні односельчани.

Комментариев нет:

Отправить комментарий