четверг, 23 декабря 2010 г.

Ложки для депутатів

Ложки від Іваницького.
Фото з сайту Zhytomyr.info

«Перший» підібрав 6 найгучніших та найсмішніших фраз житомирських політиків. Найдотепнішими у висловлюваннях були губернатор Рижук, екс-мер Віра Шелудченко, мер міста Дебой, депутат Михайло Заславський, депутат Ігор Іваницький та екс-депутат Леонід Крігер.








1. Рижук крутить ноги і руки.
Сергій Рижук, голова Житомирської обласної державної адміністрації: «Хочеться відкрутити опозицірнерам, якщо не голову, нехай буде в нього голова, може, ноги йому заважають, може, танцює неправильно». Про це він заявив у Баранівці Житомирської області.



2. Шелудченко розбереться з поліцейськими, які лежать.
Віра Шелудченко, екс-голова житомирської міської ради на одній із сесій заявила: «А щодо ось цих поліцейських, що лежать, з ними треба окремо попрацювати». Мова йшла про порядок розташування лежачих поліцейських у місті.







3. Заславський запустить літаки для вантажних перевезень на військовому аеродромі.
Михайло Заславський, депутат міської ради: «Ви знаєте, як всі скептично ставилися до аеропорту «Озерне-Житомир», так я вам повинен сказати, що вже закінчені всі необхідні роботи, і вже в січні місяці, дійсно будуть перші літаки, і таким чином ми доведемо, що це був ніяк не «мильний» проект, ніяк не передвиборча технологія». Про це пан Заславський заявив 9 грудня у залі Житомирського музичного училища ім. Косенка, на конференції Житомирської міської організації Молодіжної партії України. Міська влада та політичні опоненти неодноразово звинувачували політика, що аеропорт у Озерному – це всього лише мильна бульбашка.





4. Дебой любить, коли стоять
Володимир Дебой, житомирський міський голова: «Якщо у приміщення заходить посадовець вищого рангу, то ви (до працівників міської ради – прим. ред.) повинні встати». З цієї фрази почались нововведення у міській раді: дрес-код, заборона заходити в приймальню та вітатись у коридорі з мером за руку.








5. У Крігера завжди коси дибки
Леонід Крігер, екс-депутат міської ради, на одній із сесій взяв слово та заявив: «От этих ваших предложений у меня волосы на голове встают дыбом, которые и без того у меня на голове всегда стоят дыбом».









6. Іваницький спілкується з депутатами без слів.
Ігор Іваницький, депутат міської ради, головний редактор «Крок радіо» приніс до організаційного відділу Житомирської міськради діряві алюмінієві ложки з вигравіюваними прізвищами своїх колег по фракції. Він розклав їх у депутатську пошту, де вони пробули декілька днів. Таким вчинком пан Іваницький висловив свою позицію до своєї колишньої фракції. Перед цим партійний з’їзд виключив його з лав Партії регіонів та позбавив депутатського мандата. У місцях позбавлення волі такими ложками користуються «опущені». Для того щоб страва не виливалась, дірку прикривають пальцем. 

1 комментарий:

  1. О, Рижук безперечний лідер у висловлюваннях-ляпах. Хвьодорович би плакав)
    З виступу в Бердичеві на відкритті заводу Ревеги: "Ну мені подобається ці бимбочки перерізати".

    ОтветитьУдалить