суббота, 25 декабря 2010 г.

Скільки коштує новорічна ніч у Житомирі?

Новорічна інфографіка від
Першого Житомирського
Ми обдзвонили розважальні заклади міста, щоб дізнатись ,яку програму вони приготували своїм гостям на Новий рік.













Новорічна інфографіка від Першого Житомирського



Еліт-клуб «Алір». Вхід – 500 грн. Розважальна програма розпочнеться о 23 і буде тривати до 5 ранку. Вільні столики ще є. Окремо вам прийдеться замовити меню. Ціни на спиртне в «Алірі», на жаль, нам не назвали.

Ресторан «12 стільців». Новорічна ніч у цьому закладі Вам обійдеться в 600 грн. з людини. В цю ціну вже входить меню (голодні та гарячі закуски, фрукти та випивка – пляшка горілки та шампанського) та програма (ведучі, конкурси та танці). Пляшка горілки в закладі коштує 60 грн. вільні столики ще є.

Розважальний комплекс «ДоДо». В кожному залі цього закладу буде проходити окрема програма. Столики вільні є, але не у всіх залах. У 250 грн. обійдеться новорічне меню, та 100 грн. прийдеться заплатити за вхід.  Пляшка горілки чи шампанського коштує від 60 грн.

Ресторан «Петроград». Вартість меню на одну людину буде коштувати 350 грн. У цю суму включено меню, новорічна програма, вітання від Діда Мороза та Снігуроньки. Пляшка горілки коштує від 70 грн., шампанського – від 50 грн.
Спортивно-розважальний комплекс «ФОК». Стіл коштує 350 грн (меню та новорічна програма). Але пляшка горілки 0,7 – від 140 грн. Вільні місця ще є.

Ресторан «Стара Губернія». Нам відразу сказали, що вільних місць немає. Але таки зізнались, що столик у них коштує 700 грн. У цю суму вже включили меню та новорічну шоу-програму.
«Королівська бочка». Столиків також немає. За 250 грн. з людини вже заброньовано усі місця.

Окрім ресторанів ми обдзвонили ще і розважальні заклади міста, щоб дізнатись ,яку програму вони приготували своїм гостям на Новий рік.

1.      Індіго. Вартість входу залежить від того, коли ви до них прийдете: до нового року – 50 грн, після – 100. У цьому закладі є і мінімальне замовлення – 100 грн. Але вони обіцяють розіграти путівку в Єгипет на святкуванні Нового року. Вільних місць є багато.

2.      Каньйон. Їм пощастило, що Новий рік припав на п’ятницю, тому традиційно у них пройде «Пятница-развратница». На жаль ,інформацію про столики по телефону не захотіли давати. Мовляв, приїжджайте і дивіться столики, замовляйте меню. Пляшка горілки буде коштувати 50 грн.

3.      Ріо. У цьому закладі нас приємно здивували: рахують тільки на двох. Вхід з двох людей буде коштувати 500 грн. При цьому декілька разів наголосили, що меню складене також на двох. Пляшку горілки продадуть за 40 грн., шампанського – за 55. З програми нічого не змогли назвати – тільки вхід, меню та столик.

4.      Максимум. Відразу попередили – стриптизу не буде. Тільки вітання Діда Мороза та Снігуроньки. Вхід – 100 грн., мінімальне замовлення – 180. Пляшка горілки – 60-70 грн. шампанського – 60. Але відкрито сказали, що можна буде пронести через охорону ще й свою пляшку.
 
5.      Волна. Якщо ви захочете подивитись програму, то вам прийдеться заплатити за столик 250 грн. з людини. Якщо ж програма вам не цікава – їжте, пийте, а заплатите по рахунку. Мінімального замовлення немає. Столиків вільних є багато, бронювати їх наперед не потрібно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий