понедельник, 27 декабря 2010 г.

Литвин пожалівся Януковичу на житомирських чиновників

Фото з сайту ТСН
Кількість чиновників треба зменшувати – переконаний Віктор Янукович. Про це він заявив в інтерв’ю Савіку Шустеру, Євгену Кісельову та Андрію Куликову, яке вийшло в ефір 23 грудня на телеканалах «ICTV», «Інтер» та ТРК «Україна».

Нещодавно голова Верховної ради, Володимир Литвин, повернувся зі своєї Батьківщини, - Житомирщини. Там він був присутній на місцевому святі. Литвин спостерігав за кількістю чиновників, які йшли у святковому параді, а потім поділився своїми спостереженнями із Януковичем:

«Спочатку йде адміністрація міста, ну там міська рада, потом району, податкова міста, потім району, і так далі. І він (Литвин, - прим. ред..) каже, - купа чиновників, а де ж люди бідні? Подивіться, скільки населення, а скільки чиновників. – розповідає Янукович. - Відповідно до норм, Україна одна із перших була в Європі за кількістю чиновників на душу населення. Так Кабінет Міністрів в радянський час нараховував біля 400 людей, у перші роки незалежності – біля 500 людей, а зараз – 1260. Як до цього можна відноситись?»

Комментариев нет:

Отправить комментарий