пятница, 24 декабря 2010 г.

Дебоя нервують журналісти у сесійній залі

На черговій сесії Житомирської міської ради у сесійну залу не пускали журналістів. Начальник управління по зв’язках з громадськістю Ольга Білобровець не змогла пояснити таке нововведення. У міськраді було виставлено три кордони з муніципальних міліціонерів, які без пояснень перекривали дорогу журналістам. «Перший» поцікавився, як ведуть роботу з журналістами у сусідніх обласних центрах: Чернігові, Рівному та Вінниці.

Чернігівська міська рада, відділ зв’язків з громадськістю, Світлана Корж: 
«У нас немає жодних обмежень для представників преси. Ми навіть попередньо не проводимо акредитацію. У зал засідань журналістів пускаємо при пред’явленні посвідчень».

Рівненська міська рада, відділ інформативного та аналітичного забезпечення: 
«Нічого подібного у нас немає. Ми навіть відійшли від акредитації журналістів і зараз акредитовуємо тільки видання. Навіть якщо до нас прийде журналіст з видання, якого ми не знаємо, він вільно може зареєструватися на місці і пройти до зали».

Вінницька міська рада, прес-служба: 
«З допуском журналістів до зали у нас все нормально. Про всі заходи ми завчасно повідомляємо, готуємо відповідний пакет для журналістів і працюємо абсолютно з усіма представниками ЗМІ. Журналісти вільно потрапляють у залу засідань».

Журналіста Zhitomir.info Ларису Бекету не пускають на сесію міської ради


Начальник управління по зв'язках з громадськістю розяснює журналісту Сергію Бобкову нові порядки у мерії

Депутата ІІІ скликання Віктора Радзюка муніципальна міліція не пускала до зали засідань

1 комментарий: