среда, 12 января 2011 г.

Міська рада роз’яснила житомирянам, хто такі науковці

Прес-служба міської ради вважає, що житомиряни не знають, хто такі науковці. На офіційному сайті житомирської мерії сьогодні з’явився матеріал про покладання квітів першими особами міста до пам’ятника Корольову – «Вшанували пам'ять Сергія Корольова».

У статті були використано одне гіперпосилання: житомирянам пояснювали, хто такі науковці. Посилання веде на сайт Вікіпедії, де дається визначення науковцю, знавцю щонайменше однієї галузі науки, котрий у своїх дослідженнях застосовує винятково наукові методи.

На жаль, інших посилань у тексті немає. Обізнані житомиряни добре знають, хто такий Корольов, що таке практична космонавтика, проект легкого літака СК-3 «Червона зірка», модифікована триступенева ракета Р-7 та балістичні ракети. Єдине незрозуміле слово, на думку пресс-служби, - науковці.

Довідка. Гіперпосила́ння — це активний (виділеним кольором) текст, зображення чи кнопка на веб-сторінці, натиснення на яку (активізація гіперпосилання) викликає перехід на іншу сторінку чи іншу частину поточної сторінки.

5 комментариев:

  1. Придурки, что не о чём писать! Это не сайт а очередной ТИТАНИК.

    ОтветитьУдалить
  2. ух, як агресивно і категоричо))))) титанік, кажете? але те, що ви зайшли, прочитали і навіть прокоментували цей матеріал, говорить про протилеже)

    ОтветитьУдалить
  3. Стрекоза молчи. Ты тоже с командой этих неудачников. Бездари

    ОтветитьУдалить
  4. Ta ні, Олександре, я з командою таких "удачніков", як Ви. Так само кілька разів на день передивляюся цей блог))) Не хвилюйтесь Ви так)))))

    ОтветитьУдалить
  5. Александр, на конкурсі мудаків ти би заняв 2ге місце!! Бо мудак!!

    ОтветитьУдалить