пятница, 28 января 2011 г.

Житомиряни злякалися Єгипту

Ряд туроператорів повідомили журналістам «Першого», що житомиряни почали надавати більшу перевагу відпочинку в Еміратах та Таїланді. Це пов’язано з політичними заворушеннями та чутками про втечу єгипетського Президента. 

Також місцеві тур-фірми намагаються не бронювати квитки на переліт через Росію і пропонують житомирянам прямі рейси до курортів. «Перший» поцікавився, чи не бояться житомиряни летіти до Єгипту, Тунісу та Росії.

Туроператор «Віта»

«До Росії у цей час житомиряни завжди їздять мало. Тому квитки у цю країну ми не бронюємо. Своїм клієнтам ми радимо не летіти через російські аеропорти і надавати перевагу європейським. Також ми не радимо відпочивати на півночі Єгипту в зв’язку з останніми подіями. А ось на південь цієї країни їхати цілком безпечно. Більше того, у Шарман-Шельху все спокійно і готелі дуже добре охороняються».

Туроператор «Галопом галопом по Європам»

«Зараз люди набагато менше цікавляться Єгиптом. Ми пропонуємо їм альтернативний відпочинок у Еміратах та Таїланді – хоча це трохи і дорожче. У нас не було проблем з перельотами до Росії, або через неї. Хоча житомиряни зараз намагаються летіти прямими рейсами без пересадок».

Туроператор «Міро-лайн»

«До Тунісу житомиряни не їдуть, бо не сезон. Наскільки нам відомо, то у Єгипті вже все спокійно, тому ми не застерігаємо своїх клієнтів. Сезон перельотів до Росії почнеться лише весною, через холод. Тому зараз проблем з цим ми не помічали».

Туроператор «Кий-авіа»

«Житомиряни чекають знижок на Єгипет у зв’язку з політичною ситуацією. Але таких тенденцій до зниження цін ми не спостерігаємо. Хто боїться летіти до Єгипту, ми пропонуємо тури до Еміратів. Пропозиції на білети до Росії не впали».

Комментариев нет:

Отправить комментарий