пятница, 21 января 2011 г.

Недобудований Житомир

За останні три роки у Житомирі не здався жоден новий житловий будинок. Влада міста та голова області Сергій Рижук обіцяє всерйоз взятися за будівництво нового житла, у тому числі і соціального. 

«Перший» поцікавився, яка зараз ситуація з будівництвом нових житлових об’єктів у Житомирі. 






Щорса, 155 КП «Житомирбудзамовник» 

«Житомирбудзамовник»
Будинок почали зводити у 2006 році. Будівля розрахована на 122 квартири. Квадратний метр житла коштує 6,5 тисячі гривень. Його готовність 70%. Забудовник планує здати об’єкт у 2011 році.

Головна затримка будівництва — це криза.

Ватутіна, 29 «Олвіта-буд» 

 «Олвіта-буд»
Жоден з офіційних телефонів компанії забудовника не відповідає, або відключений. «Перший» не зміг дізнатися офіційної інформації по даній забудові.

Генерала Потапова 


Будинок зводиться на землях Оліївської сільради. За не офіційною інформацією, всі погодження на початок будівництва та підведення мереж давав Житомирський міськвиконком. Наразі, у міській раді не змогли назвати реального забудовника. Повідомили лише те, що зараз справа по цьому будинку розглядається у суді. Причину судового спору також не назвали. 


Івана Богуна, 5 «Київміськбуд» 



«Київміськбуд» 
Будівництво розпочали у 2007 році, планували здати об’єкт у 2009-му. Будівля розрахована на 178 квартир. Один квадратний метр житла у цьому будинку коштує 6 тисяч гривень. Будівництво відновили три місяці тому. Об’єкт забудовник планує здати у 2011 році. 

Головна затримка будівництва — це криза. 

Вулиця перемоги та Лесі Українки «Інвест-плюс» 
«Інвест-плюс» 
Компанія розпочала будівництво у 2007 році. Його здача планувалась у кінці 2008-у році. Квадратний метр житла у цьому будинку коштує від семи до восьми тисяч гривень. Його готовність 75%. Забудовник планує здати цей об’єкт у цьому році. Будинок розрахований на 130 квартир.

Головна затримка будівництва — це криза.

Маршала Жукова, 10 «Подільське управління капітального будівництва міністерства оборони України» 


«Подільське управління капітального будівництва
міністерства оборони України»
Будинок розрахований на 80 квартир. Його готовність 67%. Забудовник планує його здачу у першому півріччі 2011 року. Один квадратний метр житла у новобудові коштує 4 200 грн. Попередня його здача планувалась на 2008 рік. 

Головна затримка будівництва — це криза.

Фото Житомира

Комментариев нет:

Отправить комментарий