среда, 16 февраля 2011 г.

Дебой замінив 83% керівників виконкому. ІНФОГРАФІКА

«Перший» продовжує серію публікацій до 100 днів Дебоя. Цього разу – про нових людей у Житомирському виконавчому комітеті. 

На другій частині першої сесії міський голова представив свою команду, за яку проголосувала депутатська більшість. Галина Семенець, Микола Боровець, Олександр Бочковський, Наталія Леонченко та Петро Кудряшов – перші люди у міській раді. 

Микола Боровець взявся за комунальну сферу. До цього двічі обіймав пост міського голови Новограда-Волинського. Замішаний у скандалі – керування автомобілем у нетверезому стані. Уже відзначився заявами про розстріл собак. 

Олександр Бочковський до того, як стати заступником займався нетрадиційною медициною. Відомий як спеціаліст, який лікує п’явками. 

Не працювали в органах самоврядування і інші заступники. Галина Семенець була адвокатом. Гучними справами не займалась. Наталія Леонченко обіймала посаду у Житомирському інституті медсестринства. 

Нового керуючого справами Петра Кудряшова спочатку виключили з «Сильної України», потім з «Фронту змін» та не прийняли до «Собору». Під час виборчої кампанії йому вдалось потрапити до штабу Партії Регіонів. 

Єдиним хто залишився на посаді з табору минулого міського голови Віри Шелудченко — Іван Зайнчковський. За декілька місяців до виборів він вступив до Партії регіонів. 

ДИВИТИСЬ ІНФОГРАФІКУ У ПОВНИЙ РОЗМІР

2 комментария: