вторник, 15 февраля 2011 г.

За сто днів людина має тільки зрозуміти, що вона - міський голова

«Перший» продовжує серію публікацій, присвячених 100 дням роботи Житомирського міського голови Володимира Дебоя. 

Ми поцікавився, як оцінюють роботу нового міського голови його головні конкуренти на минулих виборах: Віра Шелудченко, Геннадій Зубко та Микола Савенко. 





Віра Шелудченко, друге місце у перегонах. Міський голова 2006-2010рр. партія «Рідне місто»: 

«Коли я була на посаді Житомирського міського голови, то ніколи не оцінювала дії своїх попередників. Тому не робитиму цього і зараз. Різного роду оцінки мають давати експерти, які дивляться на все зі сторони. І взагалі, роботу мера мають оцінювати люди, які живуть у нашому місті. Переконана, що думка жителів міста є найкращою оцінкою для діючого міського голови». 












Геннадій Зубко, третє місце у перегонах. Партія «Фронт змін»: 

«Виходячи з того, що зроблено у місті, я не можу дати жодної оцінки. На сьогоднішній день я не бачу конкретної програми, яку б команда Володимира Дебоя представила депутатам міської ради. Те, що сьогодні нібито сформована більшість ні про що не говорить. Депутати міськради не вирішують конкретних питань: ні комунальних, ні соціальних. На мою думку, більшість має формуватися під конкретні завдання. Я їх не бачу. 

Те, що зараз із ключових посад у виконкомі ідуть керівники — це абсолютно нормально. Зараз мер формує під себе команду. Якщо він бачить якісь конкретні завдання, то під це має право підбирати людей». 

Микола Савенко, п’яте місце у перегонах. Партія «Батьківщина»: 

«За сто днів людина має тільки зрозуміти, що вона - міський голова і які обов’язки та об’єм роботи на неї звалилися. Тому говорити про перші сто днів керування містом Дебоєм буде не коректно. Він має розуміти, що депутатський корпус, який сьогодні засідає у міській раді — це люди, які бажають зробити наше місто кращим. Політикою мають займатися люди у Києві, які сидять під куполом Верховної ради. Тому всі політичні ігри щодо формування більшості просто смішні. Якщо будуть конкретні програми, які будуть корисні місту, то ніяка більшість не потрібна. 

Зараз Дебой шукає людей, на яких він зможе обпертися. Тому що він розуміє - питати будуть з нього. Я завжди казав, що це невдячна посада».

Комментариев нет:

Отправить комментарий