понедельник, 17 января 2011 г.

Від кого закрився Дебой?

У внутрішньому дворі Житомирської міської ради встановили глухі металеві ворота. Раніше ворота у двір виконкому були зварені з металевої арматури, через яку було видно весь двір міськради. Стара брама зачинялася лише на ніч та у вихідні дні. Зараз ворота глухі та закриті постійно.

За інформацією «Першого», нові металеві ворота відкриваються за допомогою радіо-пульту. Такими вже оснащені всі автомобілі, які стоять на балансі виконавчого комітету міської ради. 

Керуючий справами міської ради Петро Кудряшов повідомив, що нові ворота обійшлися значно дешевше, ніж шлагбаум на вулиці Михайлівський. 

— Старі ворота зараз знаходяться на складі. Вони вже просіли. Раніше там був прохідний двір, а цього бути не може, бо це господарчий двір ради. Гроші були виділені з бюджету, і частину профінансували спонсори, — говорить по телефону Кудряшов. — Хто ці депутати, я сказати не можу, бо треба у них спитати. 

Чиновник наголосив, якщо «Перший» хоче дізнатися, скільки коштують нові ворота та хто з депутатів міської ради проспонсорував покупку, потрібно надіслати офіційний запит. 

Один з працівників виконкому, який не захотів називатися, назвав нові ворота тюремними. 

— Після приходу нового керівництва, міська рада почала перетворюватись на режимний об’єкт. Тепер ще й такі страшні ворота поставили. Мабуть, наступне, що з’явиться — це турнікети у приміщені, — говорить працівник виконконкому. 

За не офіційною інформацією, лише нова брама без радіо-пульту обійшлась житомирянам у 15 тисяч гривень. 


Так виглядають зараз ворота при керівництві Володимира Дебоя
Ось так виглядали ворота під час керівництва 
Георгія Буравкова та Віри Шелудченко

Комментариев нет:

Отправить комментарий